null

H.W. (Henk) Hartemink RB

Partner - consultant

Naast een bedrijfseconomische en bedrijfskundige opleiding heeft hij ook diverse bancaire en verzekeringsopleidingen genoten.
Henk is ruim 30 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening ( bank- en verzekeringsbedrijf) in zowel adviserende als directiefuncties. Ook heeft hij ervaring opgebouwd in de toezichthoudende rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen van een verzekeraar.
Door zijn achtergrond heeft hij een brede ervaring opgedaan op diverse vakgebieden waardoor hij uitstekend in staat is op te treden als (strategisch)sparringpartner voor ondernemers bij hun problemen en uitdagingen op commercieel, financieel en organisatorisch terrein. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in interim- en verandermanagement.


null

H.W. (Steven) Hartemink jr.

Junior consultant

Na zijn opleiding aan de hotelschool heeft hij diverse functies vervuld, meestal op het scheidsvlak commercie en techniek. Ondanks zijn jeugdige leeftijd kan hij snel een inschatting maken van situaties en probleemoplossend bijsturen Hij heeft grote affiniteit met sluitsystemen en toegangscontrole maar heeft daarnaast een grote passie voor ICT en domotica.

Bij ICT kun je hierbij denken aan het ontwerpen en bouwen van een website, systeembeheer of implementeren van software(ERP/CRM). Op domotica gebied bouwt Steven intelligente systemen om een woning of bedrijf smart aan te sturen. Denk hierbij aan het automatisch beheren van temperatuur, schakelen van lampen en bijvoorbeeld een actie op de deurbel zodat men vervolgens via de camera kan zien wie er staat.

Zijn motto “The sky is the limit!” Daarnaast ondersteunt hij Henk en Bernd bij diverse activiteiten.


null

drs. B.J. (Bernd) Vinke

Senior consultant

Na na zijn opleiding Bestuurskunde aan de Universiteit Twente werd hij toegelaten tot het General Management Program van de ING Groep. Tijdens zijn 10 jaren in diverse nationale en internationale managementposities in zakelijk bankieren volgde hij een groot aantal opleidingen en trainingen, waaronder Lean Six Sigma. Bernd beleeft plezier aan het opbouwen en verbeteren van organisaties, producten en diensten.

Hij heeft brede ervaring bij zowel volgroeide bedrijven als start-ups en is daarvoor beloond met diverse prestigieuze awards. Deze generalist beschikt over inzicht in en ervaring met een breed scala aan financieringsinstrumenten, zoals equity, bancaire leningen, crowdfunding en subsidies.

Financiën volgen uit gedrag en daarom werkt Bernd met compassie, gezond verstand, humor en strategisch inzicht graag aan het oplossen van uw organisatorische uitdagingen.