Strategie

Waar wilt u over drie jaar staan met uw onderneming en hoe gaat u dat bereiken? Wat is uw strategie voor dit jaar en voor de komende drie of vijf jaar?  De vragen zijn eenvoudig te stellen, de beantwoording  is echter moeilijk. Zeker als u  uw strategie in uw eentje moet ontwikkelen.

Lees meer

U zult bij het opstellen van een strategie een ervaren sparringpartner met de juiste financiële en bedrijfskundige kennis goed kunnen gebruiken. Een sparringpartner die niet alleen met u meedenkt maar ook de voortgang in de gaten houdt. En die niet bang is om u te confronteren met de verschillen tussen de financiële doelstellingen en de werkelijkheid. Een sparringpartner bovendien die u helpt bij het invoeren van de noodzakelijke stappen.

Financiering

Een financiering is voor verschillende doeleinden mogelijk. Door onze achtergrond en ervaring weten we hoe een financier naar de cijfers van uw bedrijf en naar u als persoon en ondernemer kijkt. We weten ook welke informatie een financier wenst te ontvangen voor een financieringsaanvraag afgehandeld kan worden. Het opstellen van een financieringsmemorandum vergroot de kansen op een bedrijfsfinanciering aanzienlijk.

Lees meer

Steilo Management Advies helpt bij het opstellen van het businessplan wat door ons wordt gebruikt in het financieringsmemorandum.

Door ons grote netwerk van financiers kunnen we de aanvraag indienen bij die partij waar u de beste voorwaarden zult krijgen. Niet iedere financier denkt hetzelfde! Ook zijn wij op de hoogte van de diverse regelingen van de overheid. Onze grote kennis van financieringsvoorwaarden en diverse branches zorgt vaak voor het verschil in de beste financiering voor uw bedrijf.

Reorganisatie

Wanneer de continuïteit van een onderneming in gevaar komt, moet vakkundig en doelgericht worden opgetreden. Ervaring leert echter dat ontwikkelingen die uiteindelijk kunnen leiden tot faillissement vaak al jaren binnen het bedrijf aan de gang zijn. Deze zijn onvoldoende onderkend en bijsturing heeft te weinig of te laat plaatsgevonden.

Lees meer

Ondernemers die eenmaal in liquiditeitsproblemen zijn geraakt, komen er moeizaam en meestal niet op eigen kracht uit. Een externe deskundige is dan van grote waarde. Steilo Management Advies helpt bij de probleemanalyse, het opstellen van een recovery-plan en bij de implementatie daarvan.

Interim management

U kunt ineens behoefte hebben aan tijdelijk management. Voor het vlottrekken van een vastgelopen situatie, voor een speciaal project, voor het opvullen van een vacature omdat werving van een vaste opvolger langer duurt, voor tijdelijke versterking van de directie of omdat het echt ‘vijf voor twaalf’ is.  U weet misschien nog niet helemaal precies wat u zoekt, maar wilt in ieder geval keuze en flexibiliteit.

Lees meer

Wij bieden u een breed palet aan managementoplossingen in verschillende vormen en op verschillende niveaus. Of u nu een zware crisismanager zoekt, een functioneel specialist of een project- en procesmanager die vak zijn/haar vak verstaat, voor elke situatie is er een passende oplossing. U krijgt altijd flexibiliteit en maatwerk. Kunnen we het niet zelf, dan hebben we binnen ons netwerk altijd de juiste man of vrouw voor uw probleem.